VLOERISOLATIE

Thermomix


Bij GNB hebben we de ideale oplossing voor thermische isolatie of vloerisolatie, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige Thermomix-producten.

Ons toegewijde team en onze eigen vrachtwagen staan klaar om deze EPS isolatie (op cementbasis) vakkundig te installeren.

Met een indrukwekkende druksterkte worden verzakkingen voorkomen, en dankzij de doordachte toevoeging van hulpstoffen bereiken we een optimale isolatiewaarde.

Thermische isolatie

Wil je meer te weten komen over de producten die we gebruiken, waaronder het innovatieve Thermomix

Neem dan zeker een kijkje in onze uitgebreide productfiches. Hier vind je gedetailleerde informatie over de eigenschappen, samenstelling en technische specificaties van Duremit fiber compound en Thermomix.

Geëxpandeerd polystyreen​

Dit type isolatie, bekend als EPS (geëxpandeerd polystyreen), is gebaseerd op cement, wat resulteert in een uitzonderlijk hoge druksterkte en voorkomt verzakkingen. Dankzij doordachte toevoeging van hulpstoffen bereiken we een uitmuntende isolatiewaarde.

Duurzaamheid

We moedigen deze isolatie sterk aan, dit is de beste keuze voor duurzaamheid en effectieve isolatie. Onze ervaring heeft ons geleerd dat klanten de voorkeur geven aan samenwerking met een ervaren aannemer voor vloeropbouw, en we zijn er trots op aan deze behoefte te voldoen.

Vraag hieronder jouw persoonlijke offerte aan.

Offerte
Naam
Naam
Voornaam
Achternaarm
Het project is een
De werken moeten gebeuren op:

Gelijkvloers

cm
Meer informatie
Technieken (gelijkvloers)
Meer informatie

Verdieping

cm
Technieken (verdieping)
De renovatiewerken moeten gebeuren op:

Gelijkvloers

Technieken (gelijkvloers)

Verdieping

Technieken (verdieping)
Scroll naar boven